Over Dolf

Deze geboren en getogen Amsterdammer bezocht met regelmaat ‘s zondagsmiddags de Venser. Deze bezoekjes aan schoonmoeder maakten dorstig en dus moest er op de terugweg naar de Watergraafsmeer vaak gestopt worden bij het café Lotgenoten. Zittend op het terras viel ons oog op een woning er tegenover, die te koop stond. De locatie, het uitzicht en de historie van onze helft van de vier winkelpandjes van ruim honderd jaar oud hebben ons doen kiezen voor dit huis.

De historie, waar heel Ouder-Amstel vol van is, is mij met de paplepel ingegoten door mijn vader, aannemer in restauratie en renovatie. Dit is belangrijk deel van mijn beweegredenen om mij aan te sluiten bij Natuurlijk Belang, de partij die binnen de coalitie heeft af weten te dwingen, dat er een breed gedragen erfgoedbeleid tot stand is gekomen.

Ook de enorme nieuwbouwopgave volg ik op de voet, logisch vanwege mijn vak als verantwoordelijke voor de duurzame energiesystemen binnen een grote  woningcorporatie.

Ik zet mij als fractieassistent in met de nadruk op het werk in de portefeuille Ruimte. Met alle vastgoedontwikkelingen in onze gemeente is het hard nodig dat Natuurlijk Belang actief participeert bij het in goede banen leiden van deze ontwikkelingen.

Dolf van Muijden, Raadslid Natuurlijk Belang