Skip to content
Jacques_0039a-klein

Jacques Bos

Fractievoorzitter

Ik ben geboren in Den Haag en woon sinds 2003 met veel plezier in Duivendrecht. Daar ben ik gaan wonen omdat het groen is, een dorps karakter heeft, en toch dicht bij Amsterdam is. Ik ben, sinds 2010, met veel plezier raadslid. Ook ben ik namens onze gemeente lid van de stads/vervoersregio geweest, en heb daarmee een breed regionaal netwerk opgebouwd. Met Natuurlijk Belang als dé lokale partij van Ouder-Amstel zetten wij onze inwoners en toekomstige inwoners op de eerste plaats. Ik maak mij dan hard dat bij ontwikkelingen in onze gemeente de inwoners ook goed gehoord worden.

Fractie Assistent bij Natuurlijk Belang

Pia Verheul

Raadslid

Als geboren en getogen Ouderkerkse, denk ik aan de woningbouw rond de Sint Urbanuskerk, de ontwikkeling op en nabij Het Kampje en waar al zo meer hoogbouw dreigt dat ons dorpse karakter aantast. In Duivendrecht is er onder druk van veel actieve en betrokken inwoners, mede door Natuurlijk Belang, heel veel bereikt voor het behoud van het authentieke van dat dorp. Dat wil ik in Ouderkerk ook.

Dolf van Muyden

Dolf van Muyden

Fractie assistent

Deze geboren en getogen Amsterdammer bezocht met regelmaat 
‘s zondagsmiddags de Venser. Deze bezoekjes aan schoonmoeder maakten dorstig en dus moest er op de terugweg naar de Watergraafsmeer vaak gestopt worden bij het café Lotgenoten. Zittend op het terras viel ons oog op een woning er tegenover, die te koop stond. De locatie, het uitzicht en de historie van onze helft van de vier winkelpandjes van ruim honderd jaar oud hebben ons doen kiezen voor dit huis.

Raadslid bij  Natuurlijk Belang

Allan Blom

Fractie assistent

Ik woon al bijna 50 jaar in Duivendrecht. Ik heb al heel wat veranderingen in het dorp meegemaakt; van de verdwijning van woningen en bedrijven tussen lintbebouwing en de Bijlmer tot aan de komst van de Zonnehofflats en alle andere nieuwe plannen. Als groot voorstander van het behoud van de boerderijen en van het Weitjespark in Duivendrecht ben ik mij gaan interesseren in de dorpspolitiek.

Onze mensen